Известие

Collapse
No announcement yet.

Най накрая и аз вече съм с 156- ца,снимки и някои въпроси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най накрая и аз вече съм с 156- ца,снимки и някои въпроси

Здравеите братлета ето я новата ми придобивка,1.9 jtd,104000 км,2000 година.карам я ве4е седмица и колата се държи страхотно.Проверих я в динекспрес няма никакви отклонения и грешки на реалните километри е! имам и няколко въпроса:

1-къде са пове4ето бушони?(този на халогените е заминал)

2-огледалата във външната си 4аст се местят ужасно,и при затжаряне на вратата звука е кофти пробвах да ги стегна отдолу но проблема явно не е там така че ако някой им знае лек.....

Да ти е честита
    бушоните са ти под волана леко вляво има един капак с едно рафтче на него, дърпа се в долната му част и гледаш по книжката кой за кое е , има едни и върху акумулатора но не ти трябват , за халогените е при малките в купето. Опиши по-подробно за огледалата.

П.П. кво прави Мазератито

Comment

честито и от мен
      и добре дошъл при нас
      това за огледалата, при мен дясното е така, пластмасовия капак му играе и при по крайните фази може да трака

от вътрешната му страна са се счупили местата, където се хващат рапидките
      и от това е така...
      май цяр е нов капак , или ново огледало - от морга
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Мерси.тия бушони ще ги видя утре а то4нио там гледах и не видях нищо снощи,а за огледалата маи това е.ти откаде знаеш за мазератито или съм писал някъде?седи си в гаража не ми е останало време да си го прибера в пловдив,имам малко работа по него но ще го докарам на някои италфест.

п.п Това мом4е на аватара ми съм си аз

Comment

Да ти е честита продобивката колега! Страхотна ти е колата!
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Като проверяваш бушоните внимавай с щипките, отдолу има едни козирки за които се дърпа , ще ги видиш, а после при затварянето дърпаш към теб лоста за регулирането на волана .

П.П. Мазератито го има пуснато в една тема от Мони

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
              Да ти е честита
              бушоните са ти под волана леко вляво има един капак с едно рафтче на него, дърпа се в долната му част и гледаш по книжката кой за кое е , има едни и върху акумулатора но не ти трябват ...

П.П. кво прави Мазератито
              Има и няколко бушона в жабката - като я отвориш, на горната и стена има малко капаче и под него 6 или 8 бушона....единия е за запалката в багажника /ако имаш такава/ другите не знам....пише в книжката, ама е на италиянски....

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
              1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

I ot men da ti e 4estita, i da te "sly6a"!
                iskam samo da te pitam po stukla koq e godinata..a i za kolko para q ze?
                "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
                  I ot men da ti e 4estita, i da te "sly6a"!
                  iskam samo da te pitam po stukla koq e godinata..a i za kolko para q ze?
                  Извинявам се за офтопика, но колежке:
                  1. Пиши на кирилица
                  2. Колата не се гледа по стъкла а по VIN /номер на рамата/ Има и WAP версия, която е много удобна при проверка на кола направо във автокъща
                  3. Мисля че не е много етично да питаш колегата за цената на колата.

А иначе е приятно че все повече жени се включват във форума
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Честито, Братле!
                    Все пак кажи ми как ти провериха километрите, че отговарят на истинските?
                    Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Километрите на жетедета-та на екзаминера си излизат, реални

Влади кво му е неетичното да пита колко струва. Мойта я взех за 15 и сега я давам за 12 , кво толкова ,пазар.

Comment

Честито колега!

С кората която е вляво под волана бъди внимателен - моята сега се откача като раздрусам хубавицата...
                        Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Comment

Колега, ако не е тайна за колко я взе?
                          Питам защото и аз вече искам да сменям моята 155. Да ти е честита и безпроблемно да я караш!!!
                          алфа ромео 155 1,7 ТС 8в

Comment

взех я за 12500 с комплект оригинални ковани джанти с зимни гуми,мисля 4е е добра цена в предвид че колата беше напълно обслужена и в перфектно състояние,на 105 000 км.

Comment

Първоначално публикувано от kamoev
                              взех я за 12500 с комплект оригинални ковани джанти с зимни гуми,мисля 4е е добра цена в предвид че колата беше напълно обслужена и в перфектно състояние,на 105 000 км.
                              Да цената е добра- впредвид , че е обслужена и на екзаминера излизат същите километри,пък и с втори комплект джанти с гуми, дизелче - идеално Само хубави моменти да имаш с красавицата
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                              X